Kraaijvanger Architects en Het Nieuwe Platteland

Kraaijvanger

Het Nieuwe Platteland is een onderdeel van Kraaijvanger. Wij ontwikkelen, ontwerpen, visualiseren en ondersteunen bij de realisatie.

Kraaijvanger Architects bestaat bijna 100 jaar en heeft ca. 2.500 gerealiseerde projecten. Deze projecten variëren van woningen tot bankgebouwen en van gemeentehuizen tot stedenbouwkundige plannen. Dit geeft ons de nodige ervaring en expertise om u bij elke fase in dit proces te begeleiden. Kraaijvanger is ook een platform van ondernemingen die elkaar ondersteunen, zoals Plotvis voor de visualisatie van projecten en Bim&Beyond voor BIM services. Hiermee hebben wij samen alle benodigde kennis in huis.

Kraaijvanger staat voor duurzaam bouwen en zorgvuldig nadenken over het hergebruik van de grondstoffen. 

Specialisten

Bart is een van de oprichters van de Het Nieuwe Platteland. Zijn expertise ligt op het gebied van strategische en ruimtelijke vraagstukken. Hij weet betrokkenen te verbinden op gebieds-, stedelijke en architectonische opgave.
Vincent is architect en weet ambitieuze en pragmatische oplossingen te vinden voor de complexe opgave. Door zijn inzicht en vaardigheden kan hij deze snel vertalen naar ontwerpkeuzes die de business case versterken.
Frederique is als conceptontwikkelaar en als ontwerper betrokken bij de initiatie van projecten. Ze ziet kansen voor ontwikkeling met aandacht voor maatschappelijke thema’s.